Fizjoterapia na UJocie: masa nauki, kierunek wydaje się niby łatwy i przyjemny do studiowania, niestety tak nie jest. Zapierdziel totalny. 2x wiecej zajęć niż lekarski. Jeśli chodzi o poziom to wysoki taka prawda, ale zależy na kogo się trafi z prowadzących i na jakich asystentów.
a ja mam takie pytanie mianowicie nie moge znalezc kalendarium rekrutacji co do kiedy trzeba dac itp a to troche wazne dla mnie ;/ kiedy takie bedzie dostepne albo jesli juz jest to gdzie je moge znalezc z gory dzieki
czy w krakowie na fizjoterapi sa testy sprawnosciowe?
_________________ Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż im, że się mylili! Otwieraj śmiało nowe rozdziały życia, bo Nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. Mamy mniej, niż się spodziewaliśmy? A może więcej oczekiwaliśmy, niż należało?
Dołączył(a): 15 paź 2010, o 19:19 Posty: 14 Lokalizacja: Kraków Płeć: Gadu-Gadu: 4450454
Wybiera się ktoś na fizjoterapię w roku 2011/2012? Co sądzicie o zmianie sposobu rekrutacji na fizjo od roku 2011/2012? Mnie osobiście jest bardzo na rękę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników