Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
| Autor |
Wiadomość |
|
Bree
|
Tytuł: Re: ilu z was nie jest w biol-chemie? Napisane: Wt gru 29, 2009 21:37 |
|
|
revuu napisał(a): Bree napisał(a): dla mnie szkoła i matura, to niestety, ale dwa różne światy. Hmm... no nie wiem. Np. u nas w liceum mamy wybitnych nauczycieli biol-chem i stopień zdawalności tych przedmiotów w tychże klasach jest b. wysoki. Tym bardziej żałuję, że nie chodzę do jednej z nich. Mój profil to językowy. W tym roku planuję rozszerzenie z chemii i biologii, za rok może jeszcze rozsz. z fizyki/mat jeśli będzie potrzebne. Materiał podstawowy zacząłem powtarzać od początku tego lata, a rozszerzenie od września (biol), natomiast rozszerzenie z chemii od września. biol robię sam, a chemię na korkach. Chcę się dostać na lekarski. W ogóle to byłbym szczęśliwy z jakiś 60% z obu. Mimo, że wiem, że teraz się nie dostanę, to im wcześniej zacznę się uczyć - tym lepiej  to chyba moje LO aż tak wybitne nie jest, chociaż za takie się uważa. porządnych nauczycieli jest kilku, reszta w ogóle nie powinna tam pracować. z mojej klasy na lekarskim jest na chwilę obecną 10 osób, osiem z nich brało korki i chodziło na różne kursy, bo niestety, ale ze szkoły nic poza złym humorem i kawałkiem kredy nie można było wynieść.
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
 |
|
revuu
|
Tytuł: Re: ilu z was nie jest w biol-chemie? Napisane: Pn sty 25, 2010 13:17 |
|
|
eMKa napisał(a): revuu napisał(a): Chcę się dostać na lekarski. W ogóle to byłbym szczęśliwy z jakiś 60% z obu. Z takim wynikiem nawet na płatne nie ma szans.. tak przynajmniej było w tym roku. Wiem. Zasugerowałem też, że nie spodziewam się w tym roku lekarskiego, ale cały czas się uczę. Nie w ten rok to w następny  . justaaa napisał(a): revuu napisał(a): Bree napisał(a): dla mnie szkoła i matura, to niestety, ale dwa różne światy. Hmm... no nie wiem. Np. u nas w liceum mamy wybitnych nauczycieli biol-chem i stopień zdawalności tych przedmiotów w tychże klasach jest b. wysoki. Tym bardziej żałuję, że nie chodzę do jednej z nich. Mój profil to językowy. W tym roku planuję rozszerzenie z chemii i biologii, za rok może jeszcze rozsz. z fizyki/mat jeśli będzie potrzebne. Materiał podstawowy zacząłem powtarzać od początku tego lata, a rozszerzenie od września (biol), natomiast rozszerzenie z chemii od września. biol robię sam, a chemię na korkach. Chcę się dostać na lekarski. W ogóle to byłbym szczęśliwy z jakiś 60% z obu. Mimo, że wiem, że teraz się nie dostanę, to im wcześniej zacznę się uczyć - tym lepiej  Dlaczego nie możesz się przenieść do biol-chemu? Wiesz, nie byłem jeszcze do końca zdecydowany na lekarski jeszcze do niedawna, a później to już się nie opłacało. Poza tym na językowym mam względne luzy, tak że uczę się biol i chem na lekcjach ;p
|
|
| Góra |
|
 |