Sprzedam materiały, które umożliwiły mi zdanie matury z tych trzech przedmiotów tak, że dostałam się na wymarzone studia, tj. medycyna. Oferuję podręczniki, zbiory zadań, a także opracowane przeze mnie i sprawdzone przez korepetytora egzaminatora CKE (zeszytów jest ok.4-5) zadania z fizyki, zbiory Zamkora,Chyli, na poziomie maturalnym. Pragnę sprzedać także książki uzupełniające wiedzę z biologii i chemii, są to podręczniki do szkoły, a także kompendia wiedzy. Mam także egzemplarze z wcześniejszych lat, tzn. Lewiński-biologia, moim zdaniem bogatszy w wiedzę, niż aktualne Operony. Zainteresowanych proszę o kontakt, wtedy opiszę co mam wraz z wyceną, a tego jest naprawdę sporo.
Podręczniki i zbiory zadań są nadal aktualne, zeszyty z zadaniami maturalnymi z fizyki są sprzedane, w związku z początkiem roku szkolnego, używane książki zostały przecenione, w porównaniu z wcześniejszą wyceną. Zapraszam na priva, wielu maturzystów i licealistów powinno znaleźć coś dla siebie
SPRZEDAM TESTY MATURALNE I ZBIORY ZADAŃ: 1.Arkusze egzaminacyjne Biologia,wyd. OMEGA-17zł 2.Nowa matura biologia, zadania, J.Kujawska-Tomasik, wyd.Park Edukacja-20zł 3.Testy,matura biologia, Sebastian Grabowski, wyd.TELBIT-22zł 4.Biologia testy,Twoja matura, Maciej Mamiński,wyd.Piątek Trzynastego -10zł 5.Biologia, matura 2008,testy dla maturzysty,wyd.OPERON -20zł 6.Biologia,matura 2010,zadania maturalne z rozwiązaniami,wyd.OPERON-17zł 7.Chemia, matura 2007, testy dla maturzysty, wyd. OPERON-17zł 8.Chemia,testy,poziom podstawowy i rozszerzony, testy dla maturzystów i kandydatów na wyższe uczelnie,wyd. Piątek Trzynastego- 15zł 9.Zbiór zadań Chemia, kształcenie w zakresie podstawowym i rozszerzonym, M.Koszmider,J.Sygniewicz, wyd.WSiP-12zł 10.Chemia, zbiór zadań, zakres podstawowy i rozszerzony cz.1,2 i 3 wyd.OPERON S.Hejwowska,G.Pajor - każde po 12 zł.(KOMPLET ZA 3OZŁ) 11.Repetytorium maturzysty, poziom podstawowy i rozszerzony, biologia, wyd.GREG-18zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników