Dołączył(a): 29 kwi 2008, o 16:51 Posty: 48 Lokalizacja: z nad morza Płeć:
Szykuje mi się osiemnastka, będą różni ludzie, muszę przygotowac różną muzykę do zabawy. Przy czym wy się dobrze bawicie? obojętnie czy to techno, czy disco polo, bądź też country piszcie, licze na was z góry spasiba
jesli chodzi o disko polo to nieraz naprawde fajnie sie przy tym bawi, np. tarzan boy - promienie, albo spadajaca gwiazda ale nie wiem kto to śpiewa ja lubie słuchac takze Milo 1301 radia eska
[ Dodano: Wto Cze 17, 2008 15:45 ]
malina napisał(a):
Szykuje mi się osiemnastka, będą różni ludzie, muszę przygotowac różną muzykę do zabawy. Przy czym wy się dobrze bawicie? obojętnie czy to techno, czy disco polo, bądź też country piszcie, licze na was z góry spasiba
musisz jednak pamietać, że nie każdy lubi disco polo, ale chyba zapraszasz na 18 swoich przyjaciół, więc chyba wiesz najlepiej co im się spodoba ! udanej imprezy no i wszystkiego naj !
Korczaszko, ziabol też tak robi... tylko jak idzie na koncert np Comy to w przerwach śpiewa piosenki dla dzieci przedszkolnych i religijne.
Ale Korczaszko dziewic już nie ma Tak tak! zrób SACROSONG na 18stce!
_________________ Lepiej zajmować się bliźnimi niż krasnalem ogrodowym.
Grift - My life be like.
Soundtracki z American Pie Band Camp.
_________________ Student 1 roku leku na CMUJ Kraków - korepetycje biologia, chemia, matematyka Sprzedam pełne rozwiązania zadań (wraz z wytłumaczeniem) do zbioru Chemia - Pazdro zakr. rozszerzony. Cena: 25zł, info: pw.
Dołączył(a): 17 maja 2008, o 09:14 Posty: 426 Lokalizacja: PAM Płeć:
zależy ile osób zapraszasz i ile alkoholu wlewają zazwyczaj w siebie twoi znajomi! w miarę wzrostu obu czynników, poczynając od jazzu, muzyka zmierza ku disco polo.
jesli chodzi o disco polo, to na pewno : sąsiadka z naprzeciwka, straciłaś cnotę, ciało do ciała itd.
_________________ Wiedza daje pokorę wielkiemu, dziwi przeciętnego i nadyma małego.
-Lew Tołstoj
Z disco polo polecam: Cliver i m.in. piosenki "zaufaj mi"-przeróbka kanikuł oraz "zaproś mnie do swego domu" Płyta RMF FM oraz ESKA również nadają się na takie imprezy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników