Dlaczego po dodaniu do białka 0,5ml 1molowego kwasu octowego nie zaobserowalismy zadnych zmian?
A po dodaniu do bialka 0,5ml 1molowego kwasu octowego i kropli NaCl roztwor zmętniał?
Czy zachodzi tutaj proces wysalania po dodaniu soli? a w pierwszym przypadku denaturacja ale bez widocznych zmian? proszę o pomoc:)
Pomocy! problem z wnioskami!
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
- 5 Odpowiedzi
- 9276 Odsłony
-
Ostatni post autor: exsto
7 sie 2018, o 12:54
-
- 2 Odpowiedzi
- 7920 Odsłony
-
Ostatni post autor: atomi
13 lis 2016, o 14:15
-
- 3 Odpowiedzi
- 3484 Odsłony
-
Ostatni post autor: planapo
30 kwie 2016, o 14:58
-
- 12 Odpowiedzi
- 21302 Odsłony
-
Ostatni post autor: Klaudyna123
11 maja 2016, o 19:26
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości