Produkcja drożdży

Specjalistyczne forum biotechnologiczne. Metody biotechnologiczne: real-time PCR, western-blot, dot-blot, barwienie, chromatografia, dializa. Zakup, stosowanie odczynników: enzymy restrykcyjne, polimerazy DNA, drabinki i markery białkowe, kwasy nukleinowe, primery do sekwencjonowania, pożywki bakteryjne... Aparatura laboratoryjna, badawcza.
matek237
Posty: 1
Rejestracja: 17 maja 2014, o 15:49

Produkcja drożdży

Post autor: matek237 »

Witam,
Poszukuje informacji o metodach produkcji drożdży piekarniczych/piwnych w brzeczkach stężonych, rozcieńczony, skojarzeniowego przerobu melasy na alkohol i drożdże. jedyne info jakie znalazłem to w biotechnologii żywności Leśniaka. Jak ktoś ma jakieś publikacje itp. byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość