To tak, żeby ułatwić oczekiwanie i wrzucić w jedno miejsce przekrój wyników z wielu lat ukośniki to ostateczne progi z lat 2005/2006/2007/2008/2009/2010/2011
a to co często obliczają dla porównania średnie wyników matur... 2008 - 108 2009 - 118,76 2010 - 116,16 2011 - 107,49 2012 - 108 ale jak widać ciężko cokolwiek przewidzieć, bo raz jedna uczelnia ma wysoki próg, znów w kolejnym inaczej...
_________________ CM UJ Farmacja II rok
"Teraz budując zacznę od dymu z komina." (Leopold Staff)
Generalnie chyba tak. Mogą być minimalne różnice, bo wiadomo podają je ludzie i te takie ostatnie wrześniowe/październikowe czasem jeszcze się ruszają i już ludzie o nich nie piszą. Ale orientacyjnie jest przekrój od 2005 roku do 2011.
_________________ CM UJ Farmacja II rok
"Teraz budując zacznę od dymu z komina." (Leopold Staff)
Dołączył(a): 18 maja 2012, o 09:11 Posty: 101 Lokalizacja: Warszawa Płeć: Gadu-Gadu: 0
Pensjonarka napisał(a):
woonder napisał(a):
esowski napisał(a):
Jak myślicie, 158 starczy mi na farmację do Lublina?
ja mam tyle i już wszędzie ogłaszam, że jestem dumną studentką farmacji więc musi starczyć!
Ja mam 155 i już szukam mieszkania w Lublinie więc luz. ;D
no właaaśnie, jak z tymi mieszkaniami? czytałam że później jest drogo, że ciężej znaleźć coś sensownego, ale płacić kilka stówek za rezerwacje przez 3 miesiące też mi się nie uśmiecha i tak właśnie, nie wiem co mam robić
To tak, żeby ułatwić oczekiwanie i wrzucić w jedno miejsce przekrój wyników z wielu lat ukośniki to ostateczne progi z lat 2005/2006/2007/2008/2009/2010/2011
a to co często obliczają dla porównania średnie wyników matur... 2008 - 108 2009 - 118,76 2010 - 116,16 2011 - 107,49 2012 - 108 ale jak widać ciężko cokolwiek przewidzieć, bo raz jedna uczelnia ma wysoki próg, znów w kolejnym inaczej...
nie mogę uwierzyć, ze w Warszawie kiedykolwiek próg wynosił 147 punktów. Szok
Hogwartnik, dzięki za wklejenie progów. mogłaby się powtórzyć sytuacja sprzed kilku lat i ostateczny próg w Bialym móglby być 141.... *.* w ogole jestem w szoku, jakie zróżnicowanie progów.
Jak myślicie, 158 starczy mi na farmację do Lublina?
ja mam tyle i już wszędzie ogłaszam, że jestem dumną studentką farmacji więc musi starczyć!
Ja mam 155 i już szukam mieszkania w Lublinie więc luz. ;D
na jaczewskiego chodzki ponizej 600 nie znjadziesz bo tam to ciapacze blisko medycznej lapia a dla nich to i tak grosze, ja bede szukal czegos w dobrym standardzie na raclawickich, zana te okolice, mam auto wiec bede smigal. duzy pokoj z duzym oknem, koniecznie sam bo te studia jednek zobowiazuja. pierwszy rok, tak? to pewnie spotkamy sie 1 pazdziernika, na pewno zobaczysz ktory to ja
ps. i już zapraszam na wódeczkię
ps2. juz mam wszystkie notatki z wykladow i cwiczen 1-2 rok
Dołączył(a): 18 maja 2012, o 09:11 Posty: 101 Lokalizacja: Warszawa Płeć: Gadu-Gadu: 0
rzucasz tu ulicami, ja w Lublinie byłam raz, milion lat temu, przeglądam oferty mieszkań na zmianę z mapą miasta i sprawdzam czy blisko czy daleko większość zajęć będziemy mieć na Chodźki? to śródmieście czy czuby czy coś jeszcze innego? wódeczka i notatki zawsze spoko
esowski, woonder, W październiku musimy się koniecznie zgadać. ;D Z tym poszukiwaniem mieszkania to trochę wyolbrzymiłam, ale z tego co widzę to naprawdę trzeba zacząć. Też średnio orientuję się w Lublinie. Może akademik?
esowski, woonder, W październiku musimy się koniecznie zgadać. ;D Z tym poszukiwaniem mieszkania to trochę wyolbrzymiłam, ale z tego co widzę to naprawdę trzeba zacząć. Też średnio orientuję się w Lublinie. Może akademik?
Dołączył(a): 26 mar 2011, o 22:17 Posty: 603 Lokalizacja: Tarnów Płeć: Gadu-Gadu: 9998393
Ja będę szukać dopiero we wrześniu, bo mam szansę na medycynę w Zabrzu i nie chce zostać z mieszkaniem we Wrocku i co ja z nim potem zrobię?:D chciałabym już mieć spokój i wiedzieć czy farma czy lek, a tak to czekanie do końca września a potem to chyba pod mostem zamieszkam, bo żadnego mieszkania nie znajdę :D:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników