eee zakuwanie nie ma sensu (wg mnie) lepiej robić pakiety (wszystkie jakie Ci wpadną w ręce) i wyrabiać w sobie różne nawyki.
Ja tak zamierzam robić (choć też i powtarzam - mam klasówki powtórkowe). Kurczę trzeba się za to wziąć na poważnie
Szczerze mówiąc, to ja dopiero zabieram sie za powtarzanie Ciekawe jak mi pójdzie ta matura... hehe Ale mam trochę stracha Myśle, że powtorka materiału i potem trochę testów starczy. Co o tym sądzicie?
no wiem, do tej pory nie była, ale jak im coś odwali i zaczną pytac o szczegóły (a nie jak do tej pory 3/4 rzeczy można było wyczytać z treści zadania) szczególnie, że ostatnia była oceniana jako bardzo łatwa...
ostatnią to ja nawet chyba pisałam tak dla rozrywki i rzeczywiście o ile czegoś nie mylę to była łatwa - nawet banalna, ale tak na marginesie to czasem można się za głowe złapać że takie łatwe matury dają
_________________ Biologia jest piękna a my jesteśmy wybrańcami
też ją rozwiązywałam do śniadania i lekką ręką 80%... ale teraz moga byc trudniejsze , a Ci co w tamtym roku mieli dużo % ale troszkę im zabrakło do szczęścia w tym roku mogą z tymi samymi wynikami dostać sie na studia i to nawet te na które ciężko się dostać
no wiem, do tej pory nie była, ale jak im coś odwali i zaczną pytac o szczegóły (a nie jak do tej pory 3/4 rzeczy można było wyczytać z treści zadania) szczególnie, że ostatnia była oceniana jako bardzo łatwa...
jak będzie trudna matura to nie tylko dla ciebie, bo wszyscy będą pisać to samo
pani Korczaszko napisał(a):
też ją rozwiązywałam do śniadania i lekką ręką 80%... ale teraz moga byc trudniejsze , a Ci co w tamtym roku mieli dużo % ale troszkę im zabrakło do szczęścia w tym roku mogą z tymi samymi wynikami dostać sie na studia i to nawet te na które ciężko się dostać
aż tak dużo to ich nie powinno być, żebyś sie nie mogła przy solidnej pracy dostać na studia
mimi11, tylko że w tym problem, że w mózgu mam zakorzenione, że matura z bio jest prosta i nie trzeba się nawet uczyć i nie umiem tego myślenia zmienić. Ale od ferii zamierzam przysiąść do pakietów i wziąć się za siebie
bardzo dobrze, że myślisz tak o maturze( np. ja bym wtedy myślała, że osiągne bardzo wysoki wynik), a teraz jak sama piszesz przysiądziesz do niej, to nie będzie problemu i zobaczysz, że świetnie napiszesz mature
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników