Witam,
Poszukuje informacji o metodach produkcji drożdży piekarniczych/piwnych w brzeczkach stężonych, rozcieńczony, skojarzeniowego przerobu melasy na alkohol i drożdże. jedyne info jakie znalazłem to w biotechnologii żywności Leśniaka. Jak ktoś ma jakieś publikacje itp. byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Produkcja drożdży
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Las, a łąka - produkcja pierwotna
autor: Morgotheron » 3 lis 2014, o 17:02 » w Ekologia - ochrona środowiska - 4 Odpowiedzi
- 7628 Odsłony
-
Ostatni post autor: AnnaWP
4 lis 2014, o 15:29
-
-
-
Stan biomasy i produkcja ekosystemu trawiastego
autor: Roksi28 » 1 lis 2016, o 09:49 » w Ekologia - ochrona środowiska - 0 Odpowiedzi
- 4769 Odsłony
-
Ostatni post autor: Roksi28
1 lis 2016, o 09:49
-
-
-
Temat pracy inżynierskiej Hodowla bydła i produkcja mleka
autor: asiaa272 » 19 maja 2016, o 12:46 » w Studenckie życie - 0 Odpowiedzi
- 10293 Odsłony
-
Ostatni post autor: asiaa272
19 maja 2016, o 12:46
-
-
-
problem z określaniem ilości drożdży
autor: Kankuros » 25 lip 2015, o 13:29 » w Olimpiady Biologiczne - 2 Odpowiedzi
- 1670 Odsłony
-
Ostatni post autor: AnnaWP
27 lip 2015, o 08:56
-
-
-
Transformacja drożdży- niejasność w protokole
autor: maartynaa002 » 23 wrz 2014, o 18:14 » w Biotechnologia - 0 Odpowiedzi
- 3861 Odsłony
-
Ostatni post autor: maartynaa002
23 wrz 2014, o 18:14
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości