cze, czy ktoś orientuje się gdzie można znależć kryteria mikrobiologiczne odnośnie poszczególnych produktów spożywczych, jaki badaniom należy poddać ryż, kasze, płatki, przyprawy, szczególnie interesuje mnie kryterium odnośnie pleśni i drożdży oraz ogólna liczba bakterii w produktach spożywczych
Bardzo prosze o odpowiedz
pozdrawim
kryteria oceny mikrobiologicznej
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
kryteria oceny z przedmiotow sprawnosciowych na fizjoterapii
autor: banan1955 » 24 lip 2014, o 11:52 » w Fizjoterapia na studiach - 1 Odpowiedzi
- 4785 Odsłony
-
Ostatni post autor: vakoss
28 lip 2014, o 15:28
-
-
- 0 Odpowiedzi
- 5228 Odsłony
-
Ostatni post autor: insanes
9 gru 2016, o 10:02
-
-
Sposób na sprawdzenie czystości mikrobiologicznej powietrza
autor: bartoszek » 13 mar 2017, o 08:30 » w Mikrobiologia - 0 Odpowiedzi
- 1904 Odsłony
-
Ostatni post autor: bartoszek
13 mar 2017, o 08:30
-
-
- 4 Odpowiedzi
- 15699 Odsłony
-
Ostatni post autor: persil1991
5 lut 2016, o 23:25
-
- 1 Odpowiedzi
- 3244 Odsłony
-
Ostatni post autor: czornydanio90
10 sie 2017, o 10:26
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości