kryteria oceny mikrobiologicznej

Są wśród nas bakterie, wirusy, grzyby, cały świat mikro, o nich dyskutujemy na forum mikrobiologicznym
karolina11
Posty: 5
Rejestracja: 9 cze 2008, o 19:07

kryteria oceny mikrobiologicznej

Post autor: karolina11 »

cze, czy ktoś orientuje się gdzie można znależć kryteria mikrobiologiczne odnośnie poszczególnych produktów spożywczych, jaki badaniom należy poddać ryż, kasze, płatki, przyprawy, szczególnie interesuje mnie kryterium odnośnie pleśni i drożdży oraz ogólna liczba bakterii w produktach spożywczych
Bardzo prosze o odpowiedz
pozdrawim
pmk
Posty: 10
Rejestracja: 3 cze 2008, o 23:02

Re: kryteria oceny mikrobiologicznej

Post autor: pmk »

jeśli istnieją to pewnie PN lub jakies normy europejskie
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość