Akademik

Medycyna w Krakowie na UJ
gosiaczek;)
Posty: 459
Rejestracja: 21 maja 2008, o 08:54
Lokalizacja: Andrychów/Kraków

Re: Akademik

Post autor: gosiaczek;) » 16 wrz 2008, o 14:36

kuskus, akademik przyznawali pod względem odległości ponoć.(tak mi powiedzieli jak dzwoniłam) Jeśli o bilet chodzi to musisz mieć legitymacje żeby udać się do jakiegoś kioseczku i tam go aktywować. Jest o tym info na usosie ale niestety z tamtego roku-daje to jednak jakiś obraz;)

Nesca;)

Re: Akademik

Post autor: Nesca;) » 17 wrz 2008, o 17:14

Czyli chyba musimy poczekać minimum do 2.10 kiedy dadzą nam indeksy i legitki ;)

Aha a mam jeszcze pytanko czy jak np. kupię bilet okresowy to czy on jest tylko na autobusy/tylko na tramwaje czy na jedne i drugie razem? ;]

AniaD303
Posty: 63
Rejestracja: 8 cze 2008, o 11:19
Lokalizacja: Wiślacki Kraków

Re: Akademik

Post autor: AniaD303 » 18 wrz 2008, o 14:09

Jak jest na wszystkie linie, to zarówno na tramwaje i autobusy (także nocne).
Obrazek

Awatar użytkownika
kuskus
Posty: 190
Rejestracja: 8 lip 2008, o 12:38
Lokalizacja: Ostrowiec ;)

Re: Akademik

Post autor: kuskus » 23 wrz 2008, o 12:40

Nie trzeba czekać na legitke :) wystarczy decyzja o przyjęciu do szkoły, już się dowiadywałam, Ja wyrabiam 30 już :)
A ten akademik w końcu 300, czy 320 zł?...

gosiaczek;)
Posty: 459
Rejestracja: 21 maja 2008, o 08:54
Lokalizacja: Andrychów/Kraków

Re: Akademik

Post autor: gosiaczek;) » 23 wrz 2008, o 18:04

a gdzie się takie coś robi bez legitki ?? :p

Awatar użytkownika
kuskus
Posty: 190
Rejestracja: 8 lip 2008, o 12:38
Lokalizacja: Ostrowiec ;)

Re: Akademik

Post autor: kuskus » 24 wrz 2008, o 08:56

nazwa ulicy to chyba Podwale (słabo znam Krk), praktycznie samo centrum :) jest tam punkt Mpk i pani mówiła, że wystarczy decyzja o przyjęciu na studia, nie potrzebna legitka ;)

gosiaczek;)
Posty: 459
Rejestracja: 21 maja 2008, o 08:54
Lokalizacja: Andrychów/Kraków

Re: Akademik

Post autor: gosiaczek;) » 24 wrz 2008, o 09:00

mhmm..no bo normalnie mamy bilety na legitkach dlatego pytałam, ale ok thx za odp ;)

Awatar użytkownika
kuskus
Posty: 190
Rejestracja: 8 lip 2008, o 12:38
Lokalizacja: Ostrowiec ;)

Re: Akademik

Post autor: kuskus » 24 wrz 2008, o 09:02

Jak to bilety na legitkach? to nie trzeba wyrabiać okresowego?
pogubiłam się :P

gosiaczek;)
Posty: 459
Rejestracja: 21 maja 2008, o 08:54
Lokalizacja: Andrychów/Kraków

Re: Akademik

Post autor: gosiaczek;) » 24 wrz 2008, o 09:07

No bo jest taki myk, że bilet miesięczny aktywowany jest na legitymacji,(przystawia się go do automatu w celu doładowania na miesiąc) i wtedy wsiadasz do autobusu, a w razie kontroli pan kontroler sprawdza czy masz doładowane konto taki jakimś czytnikiem ;)

Awatar użytkownika
kuskus
Posty: 190
Rejestracja: 8 lip 2008, o 12:38
Lokalizacja: Ostrowiec ;)

Re: Akademik

Post autor: kuskus » 24 wrz 2008, o 09:13

o to nie słyszałam o tym...
to nie opłaca się wtedy wyrabiać okresowego...
To już sama nie wiem co robić :P pożyjemy zobaczymy :P
To Ty Gocha odwiedzaj nas na tym Prokocimiu ;) szkoda, że nie dostałaś akademia.

gosiaczek;)
Posty: 459
Rejestracja: 21 maja 2008, o 08:54
Lokalizacja: Andrychów/Kraków

Re: Akademik

Post autor: gosiaczek;) » 24 wrz 2008, o 09:17

Spoko będę blisko ;) przybędę tam po fartuchy jak się już wprowadzę, no a 30 na imprezę ;D

Awatar użytkownika
kuskus
Posty: 190
Rejestracja: 8 lip 2008, o 12:38
Lokalizacja: Ostrowiec ;)

Re: Akademik

Post autor: kuskus » 24 wrz 2008, o 09:18

No rzecz jasna :D

Awatar użytkownika
Kai
Posty: 12
Rejestracja: 31 maja 2008, o 14:57
Lokalizacja: Zamość

Re: Akademik

Post autor: Kai » 24 wrz 2008, o 10:31

gosiaczek;) pisze:no a 30 na imprezę ;D
Na jaką znowu imprezę? :o

ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości