Witam,
Na codzien zajmuje się skupem i sprzedażą orzecha włoskiego w skorupie. Z tego co zauważyłem na giełdzie w Broniszach bardzo często sprzedają orzecha wyczyszczonego ( bielutka skorupka, podejrzewam ze przy okazji cos dodane od grzyba) .
Poszukuje zatem osoby, która pomogłaby mi znaleźć optymalne rozwiązanie do czyszczenia tychże orzechów. Oczywiście za gratyfikacja finansowa. Poszukuje srodków po użyciu których orzech wciąż nadawałby się do spożycia nawet po zbadaniu przez sanepid. Słyszałem cos o używaniu nadmanganianu ( sodu , potasu) w każdym bądź razie jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Czyszcznie orzecha włoskiego zeby nadawal sie do spozycia
-
- Posty: 1
- Rejestracja: 15 gru 2016, o 07:33
-
- Podobne tematy
- Odpowiedzi
- Odsłony
- Ostatni post
-
-
Praca badawcza - allelopatia orzecha włoskiego
autor: Konrad z Gdańska » 5 sie 2015, o 14:21 » w Olimpiady Biologiczne - 1 Odpowiedzi
- 1986 Odsłony
-
Ostatni post autor: AnnaWP
5 sie 2015, o 17:43
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości