Strona 1 z 1

Blog kulinarno-naukowy

: 9 lip 2015, o 15:10
autor: Marsilka
Cześć,

zapraszam Was na moją stronę, na której znajdziecie proste przepisy kuchni molekularnej do samodzielnego wykonania w domu. Opisuję oczywiście naukowe podstawy zachodzących zjawisk. Znajdziecie również ciekawostki z zakresu (bio)technologii żywności i nie tylko. Wywiady oraz felietony na tematy okołobiologiczne.
[mod]

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 24 paź 2016, o 18:28
autor: Maroq
Dzięki, fajna strona i dobre przepisy

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 26 kwie 2017, o 13:28
autor: wero01
fajna str

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 18 gru 2017, o 11:14
autor: poldek734
Super strona, dodaje do zakładek, nie tylko dużo mądrych wzniosłych rzeczy ale tez praktyczne info, np jak ugotowac jajko na miękko, no komu wychodzi za kazdym razem ? mi nie

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 11 sty 2018, o 07:54
autor: pantofelka
MI niestety też nie:)

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 8 lut 2018, o 14:59
autor: chroboczek
U mnie nawet jajko na twardo raz jest lepsze a raz mniej mimo że zawsze gotuje w takich samych warunkach. Tzn przez 8 minut i staram sie żeby nie było z lodówki, tylko wyjmuje wczesniej, wody i soli tyle samo, a czasem pęknie czasem nie pęknie, czasem jest twardsze i fajnie sie kroi a czasem rozlatuje. Muszą być jeszcze jakieś inne czynniki które na to wpływają no bo jakże to tak

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 26 mar 2018, o 10:03
autor: Makowka99
Szkoda, ze nie wiem jaka to strona, chętnie tez bym poznała tajemnicę jajka na miękko. Najgorsze co może być to jak nie zetnie się białko. I weź to potem zjedz człowieku.

Re: Blog kulinarno-naukowy

: 18 sty 2019, o 14:25
autor: Elvirka89
To prawda szkoda że już jest niewidoczna chętnie bym zajrzała