Brzmi jakby ktoś właśnie wyleciał ze studiów na anaciebiolozka14 pisze:Jeśli macie jakąkolwiek inną możliwość to w żadnym wypadku nie wybierajcie Olsztyna! To najgorszy wydział weterynaryjny w kraju, z podejściem do studentów jak do śmieci, nastawiony tylko na swoje "akredytacje" i dotacje
Jeśli po dobrej cenie to warto. I wg mnie lepiej połówkę niż całą, bo na połówce widać też dużo struktur wewnetrznychsurgeon146 pisze:Hej, chciałam zapytać czy jest sens kupować czaszkę konia do nauki czy lepiej sobie odpuścić ten wydatek?
[ Post via Android ]
Skąd to uprzedzenie? Ktoś tu się nie dostałbiolozka14 pisze:Jeśli macie jakąkolwiek inną możliwość to w żadnym wypadku nie wybierajcie Olsztyna! To najgorszy wydział weterynaryjny w kraju, z podejściem do studentów jak do śmieci, nastawiony tylko na swoje "akredytacje" i dotacje
Ad.1. Z tego co twój rocznik pisze na fb, to nie tylko Ty. Jesteś pewna, że za legitymacje to przez usos? Ogolnie co roku jest taka sytuacja z logowaniem się, tak dla uspokojeniaYuycia pisze:A teraz pytanko odnoście Olsztyna, czy tylko mi jeszcze nie działa konto na USOS-ie? Bo każą kasę za legitkę tędy wysłać, a mnie się wciąż konto nie otwiera -_-
A wgl to jak patrzyłam do Banku wolnych miejsc w akademikach to najpierw ds 3 był cały zajęty, a teraz znów mają miejsca. Cud jakiś? O.o
Uff, ulżyło mi z tym systemem. A co do zapłaty przez USOS jestem pewna, to było wśród masy wysłanych nam papierów. Dzwoniłam nawet dziś do nich, ale jedyne co usłyszałam to BIIIP BIIIP. Dziekanat chyba jeszcze nie pracuje, może konta też otworzą dopiero po wrześniowej rekrutacji....zoo_ pisze:Ad.1. Z tego co twój rocznik pisze na fb, to nie tylko Ty. Jesteś pewna, że za legitymacje to przez usos? Ogolnie co roku jest taka sytuacja z logowaniem się, tak dla uspokojeniaYuycia pisze:A teraz pytanko odnoście Olsztyna, czy tylko mi jeszcze nie działa konto na USOS-ie? Bo każą kasę za legitkę tędy wysłać, a mnie się wciąż konto nie otwiera -_-
A wgl to jak patrzyłam do Banku wolnych miejsc w akademikach to najpierw ds 3 był cały zajęty, a teraz znów mają miejsca. Cud jakiś? O.o
Ad.2. Nie cuda, wystarczy, że ktoś zdecydował jednak iść na stancje albo przeniósł się do innego ds.
[ Post via Android ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Copyright (C) Karpatka.pl | kontakt